Skip to main content
Petek, 29. september 2023
14.09.2022
07:50
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V sredo bo oskrba z električno energijo motena na območju krajev Mokronog, Bizeljsko, Gornji Obrež, Krško, Loka, Breg in Zgornja Pirošica.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Mokronog, Bizeljsko, Gornji Obrež

V sredo bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Mokronog šola - nizkonapetostno omrežje Žnidaršič predvidoma med 9. in 12. uro, na območju transformastorske postaje Bizeljsko - nizkonapetostno omrežje Pot na Žalce med 8. in 12. uro ter na območju transformatorske postaje Gornji Obrež - nizkonapetostno omrežje proti progi smer Brežice predvidoma med 8.30 in 12. uro.

Krško

V sredo, 14. septembra, bo dobava električne energije na območju transformatorskih postaj prekinjena na območju transformatorske postaje Krško vodovod med 9. in 11. uro.

Loka, Breg

Na območju nadzorništva Sevnica bo prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Loka med 7. in 7.45 ter med 13. in 13.45, na območju transformatorskih postaj Breg, KK Loka in Breg Dobje pa med 8. in 14. uro.

Zgornja Pirošica

Na območju Brežic bodo brez elektrike tudi na transformatorski postaji Zgornja Pirošica - nizkonapetostno omrežje preko potoka PS, predvidoma med 8. in 14. uro

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja