Skip to main content
Petek, 1. december 2023
01.12.2022
08:24
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V četrtek bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Razbor, Drensko Rebro, Okljukova gora in Sobenja vas. Novembra so v Posavju zabeležili 32 izrednih dogodkov.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Sobenja vas, Okljukova gora, Razbor, Drensko Rebro

V četrtek bo v Posavju motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Sobenja vas - nizkonapetostno omrežje Vikendi, smer Žejno predvidoma med 8.30 in 12. uro, v tem času bodo vzdrževalna dela prav tako potekala na območju transformatorske postaje Okljukova gora - nizkonapetostno omrežje smer Zdole in hiša pri transformatorski postaji. Na področju Mokronoga bo oskrba z električno energijo motena med 8. in 11. uro, na območju nadzorništva Sevnica pa na transformatorski postaji Razbor - nizkonapetostno omrežje predvidoma med 8. in 14. uro. Na področju nadzorništva Bistrica ob Sotli bodo vzdrževalna dela potekala na območju transformatorske postaje Drensko Rebro - nizkonapetostno omrežje Klake  predvidoma med 9. in 14. uro. "Zaradi organizacijskih ali vremenskih razlogov si pridržujemo pravico do preklica/odpovedi del," pravijo v obvestilu.

Novembra 32 izrednih dogodkov

V preteklem mesecu so na območju Posavja zabeležili 32 izrednih dogodkov, od tega 13 v občini Krško, 10 v občini Sevnica, 7 v občini Brežice in dva v občini Kostanjevica na Krki.

Trije pozivi

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja