Skip to main content
Sreda, 21. februar 2024
29.09.2022
07:51
Električarji
Foto: freepik.com
V četrtek bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Roto Videm, Vihre, Pijavice, Hrastovica, v Sevnici zapora ceste.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Roto Videm, Vihre

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništev: Področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 13. uro na območju transformatorske Roto kolonija Videm, nizkonapetostno omrežje – Stara vas, Petrišič, Pibernik in med 10. in 13. uro na območju TP Vihre, nizkonapetostno omrežje – smer Brežice.

Pijavice, Hrastovica, Dolenje Mladetiče

Na področju nadzorništva Mokronog bo oskrba z električno energijo prekinjena med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Pijavice vas, Hrastovica, Dolenje Mladetiče in Gorenje Mladetiče.

Zapora parkirišč

Občina Sevnica obvešča, da bo danes izvedena kratkotrajna popolna zapora zgornjih parkirišč pri Občini Sevnica, zapora bo izvedena med 7. in 20. uro zaradi prireditve.

NMP Krško, rešilec 112

Maček v jašku

V sredo ob 19.13 je v naselju Boštanj v občini Sevnica maček padel v odtočni jašek, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Boštanj so mačka rešili.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
sevnica
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja