Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
30.09.2022
08:09
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V petek bodo brez električne energije tudi na območju transformatorskih postaj Selce Volovnik, Laze, Migolica, Novo Zabukovje.

Kje bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Selce Volovnik

na območju nadzorništva Krško bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Selce Volovnik - nizkonapetostno omrežje Lokve predvidoma med 8. in 12. uro.

Mirna, Šentrupert

Na področju Mokronoga bodo brez električne energije med 8. in 10. uro na območju transformatorske postaje  Mirna Roje 2 - nizkonapetostno omrežje zgornja vrsta , med 9. in 11. uro pa na območju transformatorske postaje Šentrupert šola - nizkonapetostno omrežje trgovina Orhideja 

Laze, Novo Zabukovje, Migolica

Na območju Sevnice bodo zaradi vzdrževalnih del brez električne energije med 9. in 14. uro na območju transformatorske postaje Laze - nizkonapetostno omrežje Preska in Brezje Goveji dol - nizkonapetostno omrežje Vidmar, med 8.30 in 14. uro pa na področju transformatorskih postaj Novo Zabukovje, Selo pri Mirni, selska gora, Zaloka, Fužine (Mirna), Žunovec, Migolica in Srasle.

Podsreda

Brez elektrike bodo v petek tudi na območju nadzorništva Bistrica ob Sotli, predvidoma med 9. in 12. uro bo oskrba z električno energijo motena na transformatorski postaji Podsreda - nizkonapetostno omrežje Mrliška vežica.

obvestila
elektrika
elektro celje
sevnica
krško

Pridružite se nam