Skip to main content
V Posavju 8.4° C Sreda, 24. 2024
20.03.2023
07:03
Elektrika, dela, Posavje
Foto: freepik.com
V ponedeljek bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Srednje Arto, Spodnji Grič in Jerman vrh.

Brez elektrike: Srednje Arto, Spodnji Grič, Jerman vrh

Spodnje Arto, Spodnji Grič

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica na območju transformatorske postaje Srednje Arto, nizkonapetostno omrežje – Češnice, predvidoma med 8. in 11. uro. Na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorske postaje Spodnji Grič predvidoma med 8. in10. 30uro, na območju transformatorske postaje Spodnji Grič zaklonišče pa predvidoma med 11. in 15. uro.

Jerman vrh

Brez elektrike bodo tudi na območju transformatorske postaje Jerman vrh, nizkonapetostno omrežje – Jerman vrh preko ceste, predvidoma med 8. in 14. uro.

NMP Krško, rešilec 112

Sedem izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili sedem izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, dva v občini Brežice, enega v občini Sevnica in enega v občini Kostanjevica na Krki.

Dva nujna poziva za pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

elektro celje
obvestila
elektrika

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja