Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
14.10.2022
07:32
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V petek bodo brez električne energije v delu brežiške in sevniške občine, v četrtek v Sevnici tehnična intervencija.

Kje bo v petek motena oskrba z elektriko?

Brežice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Brežice stolpič, nizkonapetostno omrežje – Fridelj med 11. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Brežice Gubčeva, nizkonapetostno omrežje – Zidarič, Stanič med 8. in 10. uro.

Sevnica

Na področju nadzorništva Sevnica bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorskih postaj Mrzla Planina, Podgorje Pipan in Podgorje Golob med 8. in 11. uro, na območju transformatorske postaje Zalog med 12. in 13. uro in na področju nadzorništva Mokronog, na območju transformatorske postaje Tržišče kolodvor med 8. in 11. uro, na območju transformatorskih postaj Krsinji vrh, Srednje Laknice, Malkovec, Pavla vas, Trščina, Škovec, Škovec dolina, srednje Laknice 2 in Jančeva dolina med 11.30 in 14. uro in na območju transformatorske postaje Gabrijele, nizkonapetostno omrežje – Gruden med 9.30 in 12.30 uro.

NMP Krško, rešilec 112

Tehnična intervencija

V četrtek ob 12.35 so na Glavnem trgu v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica s tehničnim posegom odprli osebni avtomobil.

Osem nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

brežice
sevnica
elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi