Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
20.02.2023
07:32
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V ponedeljek bodo brez električne energije v delu Senovega, na območju transformatorskih postaj Brezje, Bohor, Likov vrh, Presladol, Zakov in še kje.

Brez elektrike: Brezje, Bohor, Likov vrh, Presladol, Zakov

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica, na območju transformatorskih postaj Brezje, Bohor, Bohor Jablance, Likov vrh, Presladol, Zakov, Košeni vrh, Prižev dol, Brezje vas, Bohor Dobrava, Vajerji in Vrhe Bohor med 7.30 in 8.30 uro in na področju nadzorništvo Brežice na območju transformatorske postaje Spodnje Bojsno, nizkonapetostno omrežje – Piršenbreg Žitnik med 8.30 in 10. uro.

Zapora ceste v Tržišču

Komunala Sevnica obvešča o kratkotrajni delni in popolni zapori prometa na LC 372231 Tržišče-Malkovec, v Tržišču, med priključkoma javnih poti, št. 595941 Tržišče (OŠ) in št. 595671 Tržišče, h. št. 26A, v skupni dolžini približno 200 m v času med 20. februarjem in 3. marcem 2023.

Helikopter Slovenske vojske, Bell 412

Helikopter v Brežicah

V nedeljo ob 15.18 je helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor prepeljal obolelo osebo iz Splošne bolnišnice Brežice v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Trije nujni

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja