Skip to main content
Petek, 22. september 2023
08.11.2019
19:26
Nesreča Tržišče - Sevnica
Foto: PGD Sevnica
Med Tržiščem in Sevnico se je popoldne zgodila prometna nesreča, ko sta se v čelnem trčenju dveh osebnih vozil poškodovali dve osebi.

Dve osebi so reševalci odpeljali v novomeško bolnišnico

Čelno trčenje na cesti Tržišče - Sevnica

SEVNICA Ob 13.16 so posredovali gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica na relaciji regionalne ceste Tržišče - Sevnica, kjer je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil. Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanim, posipali cestišče z vpojnimi sredstvi in preprečili iztekanje motornih tekočin v obcestni jašek.

Dve osebi v Novo mesto

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovani osebi prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, o nesreči so bile obveščene pristojne službe.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

Sevniški policisti so bili v petek koli 13. ure obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih vozil pri Tržišču.

37-letnika izgubila oblast nad vozilom

Policisti so ugotovili , da je 37-letna voznica peljala iz smeri Tržišča proti Boštanju. Izven naselja Tržišče je izgubila oblast nad vozilom, zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 54-letni voznik.

Napisali so ji plačilni nalog

Oba udeleženca so reševalci zaradi lažjih poškodb odpeljali v bolnišnico, povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

sevnica
nmp sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja