Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
26.05.2023
08:13
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V petek bodo brez električne energije tudi na območju naselij Cirnik, Veliki Cirnik, Jesenice na Dolenjskem in Poštena vas.

Kje bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Cirnik, Veliki Cirnik, Jesenice na Dolenjskem

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Brežice z okolico na transformatorski postaji Cirnik, nizkonapetostno omrežje – Bukovina elkaleks, Veliki Cirnik, Smer Mokrice Cirnik in Bizjak-smer Velika Dolina predvidoma med 8. in 14. uro ter na območju transformatorske postaje Jesenice na Dolenjskem, nizkonapetostno omrežje – Frigl preko ceste predvidoma med 9. in 11. uro.

Brežice stadion, Poštena vas

Na območju transformatorske postaje Brežice stadion, nizkonapetostno omrežje – Bracanovič levo električne energije ne bo predvidoma med 8.30 in 10. uro ter na območju transformatorske postaje Poštena vas, nizkonapetostno omrežje – Poštena vas pa predvidoma med 12. in 13. uro.

Brezovska gora, Konjsko, Pavla vas

Na področju nadzorništva Krško mesto bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Brezovska gora, nizkonapetostno omrežje – Drenovec predvidoma med 8. in 12. uro. Na področju Sevnice z okolico je bila oskrba z električno energija motena na območju transformatorske postaje Konjsko vas, nizkonapetostno omrežje – Blatnik predvidoma med 8. in 14. uro. Na področju Mokronoga bo oskrba z elektriko motena na območju transformatorske postaje Pavla vas, nizkonapetostno omrežje – Malkovec predvidoma med 8. in 11. uro.

Naplavine pod Tercialskim mostom

V četrtek ob 15.39 so v Kostanjevici na Krki gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kostanjevica na Krki odstranili naplavine, ki so po poplavah ogrožale lesen Tercialski most na reki Krki.

21 nujnih pozivov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali 21 pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

elektro celje
elektrika
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice