Skip to main content
Petek, 1. december 2023
13.07.2023
10:17
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek bodo zaradi del na elektroenergetskih napravah brez električne energije tudi na območju Sevnice, Krškega in Brežic.

Brez elektrike na območju Laz in v Sevnici

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Sevnica z okolico (nadzorništvo Sevnica). Na območju transformatorkse postaje Laze, nizkonapetostno omrežje – Preska predvidoma med 8. in 14. uro, na območju TP Male Drušče, Gaberje Kašele, Bojnik, Kovačev hrib, Hubajnica, Rogačice, Otavnik, Telčice, Telče, Telčice, Osredek pri Zavratcu, Veliki vrh, Jeprjek, Primož, Vozenk, Jelovec, Marendol in Hantine predvidoma med 8. in 11.30 uro in na območju transformatorske postaje Sevnica mesto predvidoma med 12. in 14. uro.

Kje bo motena dobava elektrike v Krškem?

Na območju transformatorske postaje Jerman vrh predvidoma med 8. in 14. uro, na območju TP Veliki Podlog 2 predvidoma med 7. in 7.30 uro ter predvidoma med 12.30 in 13. uro, na območju TP Površje dolenja vas predvidoma med 10. in 11. uro.

Na področju Krško z okolico (nadzorništvo Krško okolica): Na območju transformatorske postaje Gradišče, nizkonapetostno omrežje – Stara Glažuta predvidoma med 8. in 14. uro.

Dela na elektroenergetskih napravah tudi v Brežicah

Na področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice): Na območju transformatorske postaje Brežice bolnica, nizkonapetostno omrežje – Kajuhova predvidoma med 7. in 9. uro.

 

elektrika
brežice
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja