Skip to main content
Torek, 5. december 2023
31.07.2023
14:03
Nesreča, Pijavice, Sevnica
Foto: PGD Sevnica
Krški policisti so v Kostanjevici na Krki obravnavali nesrečo kolesarke, na Mrtvicah tatvino krompirja in v kraju Lomno vlom s tatvino.

Dve nesreči

Malence

V soboto nekaj po 19. uri je v Malencah na območju Kostanjevice na Krki padla in se lažje poškodovala kolesarka. Policisti Policijske postaje Krško so ugotovili, da je 20-letna kolesarka zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji izgubila oblast nad kolesom, trčila v kolesarja, ki je peljal pred njo, in padla. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Pijavice

V soboto okoli 15. ure se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh avtomobilov v kraju Pijavice, na cesti med Tržiščem in Mokronogom. Sevniški policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 59-letni voznik, ki je odvzel prednost 19-letnemu vozniku. Reševalci so lažje poškodovana voznika in potnico iz vozila 59-letnega voznikaoskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Kot pravijo policisti, bodo povzročitelju zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Policija, avtomobil

Iz vikendice odnesli pralni stroj, mizo, stole

V kraju Lomno na območju Policijske postaje Krško je med 15. in 29. julijem neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil pralni stroj, mizo, stole, več kosov električnega rožnega orodja, kompresor, kosilnico in bakrene žlebove. Policisti pravijo, da je neznanec lastnike oškodoval za okoli 4.600 evrov.

Z njive odpeljali krompir

V Mrtvicah na območju Policijske postaje Krško so v noči na nedeljo neznanci z njive izkopali in odtujili okoli 300 kg krompirja.

sevnica
kostanjevica na krki
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja