Skip to main content
Torek, 26. september 2023
08.05.2023
13:33
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so imeli v petek opravka z moškim in ženskom, ki sta se neprimerno obnašala. Povrh vsega je 25-letnik sodeloval še pri tatvini izdelkov iz trgovine.

Dve tatvini in neprimerno obnašanje

Nedostojno vedenje in tatvina

Policiste Policijske postaje Krško so v petek okoli 18.30 poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi se neznanci nedostojno vedli in odtujili več artiklov. Policisti so se takoj odzvali in v Krškem izsledili in prijeli 25-letnega osumljenca. Policisti so ukradene predmete zasegli in jih vrnili osebju prodajalne, 25-letnika bodo zaradi kaznivega dejanja tatvine ovadili na pristojno tožilstvo.

S strehe odnesli žlebovje

V policijskih zabeležkah minulega vikenda je tudi tatvina. V naselju Črnc na območju Brežic je nekdo s strehe pomožnega objekta odtujil okoli osem metrov bakrenih žlebov.

Razgrajala v zdravstvenem domu

Krške policiste so v petek okoli 14. ure poklicali na pomoč iz zdravstvene ustanove, kjer naj bi se ženska nedostojno vedla, razbijala po vratih in kričala. Policisti so kršiteljico izsledili, ugotovili identiteto in ji zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi