Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
25.05.2023
07:18
Električarji
Foto: freepik.com
V četrtek bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorskih postaj v naseljih Florjanski graben, Šmarje, Stagnca, Male Malence in Dol.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Florjanski graben, Šmarje, Stagnca

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 25. maja, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na nadzorništvu Sevnica na območju transformatorske postaje Florjanski graben, nizkonapetostno omrežje – 1. vrsta Novšak, predvidoma med 8. in 14. uro. Na območju transformatorske postaje Šmarje 4, nizkonapetostno omrežje – 8-BLOK E elektrike ne bo predvidoma med 8.30 in 14. uro, na območju transformatorske postaje Stagnca, nizkonapetostno omrežje – Žibert-Mirt, pa predvidoma med 8. in 14. uro.

Male Malence, Kostanjevica, Dol

Na nadzorništvu Krško mesto bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Male Malence, predvidoma med 7.45 in 9.30 uro, na območju transformatorske postaje Kostanjevica grajska predvidoma med 10. in 12.30 uro ter na območju transformatorske postaje Dol predvidoma med 13. in 15. uro.

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja