Skip to main content
V Posavju 6.7° C Sreda, 22. marec 2023
27.10.2020
11:18
Nujna medicinska pomoč
Foto: arhiv ePosavje
Sevnški gasilci so v ponedeljkovem večeru posredovali v gozdu, kjer so z vozilom obstali v gozdu. Nekaj po 19. uri prometna nesreča pri Srebrniku v občini Bistrica ob Sotli.

Gasilci pri Konjskem, nesreča pri Bistrici ob Sotli

V gozdu obtičali z osebnim vozilom

Ob 18.35 je v gozdu pri kraju Konjsko, občina Sevnica, občan zaradi neprevozne gozdne vlake obtičal z osebnim vozilom. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica, ki so našli osebno vozilo in nepoškodovane osebe. S pomočjo domačinov s kmetijsko mehanizacijo so vozilo izvlekli na utrjeno površino.

Nesreča pri Srebrniku v Bistrici ob Sotli

Dve poškodovani osebi so reševalci odpeljali v brežiško bolnišnico

V ponedeljek, ob 19.10 je bilo, je v kraju Srebrnik v občini Bistrica ob Sotli voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča v obcestni jarek. Reševalci Reševalne postaje Šmarje pri Jelšah so dve poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili ujeti osebi iz vozila, nudili pomoč reševalcem in policiji ter preprečili iztekanje nevarnih tekočin.

Kej bo motena oskrba z električno energijo?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništev, na področju nadzorništva Brežice med 8.30 in 10.30 uro na območju transformatorskih postaj (TP) Mrzlava vas, Sobenja vas, Vitovc, Stankovo in Globočice in med 8.30 in 12. uro na območju TP Obrežje Kalin nizkonapetostni izvod Obrežje in na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 10.30 uro na območju TP Telče in Telčice, med 11. in 14 uro na območju TP Otavnik in med 11.30 in 14. uro na območju TP Goveji dol.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

bistrica ob sotli
sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja