Skip to main content
Sobota, 2. december 2023
04.10.2022
22:45
Helikopter, Brunk, Radeče
Foto: PGD Radeče
Popoldne je na Brunku v občini Radeče pristal helikopter, sevniški gasilci so v torek pomagali v Florjanski ulici.

Torek v Posavju

Gasilci in reševalci v Florjanski ulici

Ob 12.37 so v Florjanski ulici v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica s tehničnim posegom odprli stanovanje v katerem se je nahajala obolela oseba in reševalcem nujne medicinske pomoči Sevnica nudili pomoč pri prenosu osebe, reševalci so jo oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Helikopter na Brunku

Ob 14.12 se je v naselju Brunk v občini Radeče delavec poškodoval pri padcu s strehe. Reševalci reševalne postaje Laško so poškodovanca na kraju oskrbeli, helikopter Slovenske vojske z enoto helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor na krovu pa ga je prepeljal v Univerzitetni klinični center Maribor. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Radeče so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu ponesrečenca.

NMP Krško, rešilec 112

Pet nujnih z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročili za odvoz poginulih živali.

radeče
pgd radeče
sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja