Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
19.05.2023
07:14
Foto: arhiv ePosavje
V petek bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Hudo Brezje, Križišče, Bukošek, Cundrovec in Sela, v Brestanici v petek in soboto zapora Elektrarniške ulice.

Kje bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Hudo Brezje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Sevnica z okolico na območju transformatorske postaje Hudo Brezje, nizkonapetostno omrežje – Mlakar, predvidoma med 9.30 in 14. uro.

Križišče, Bukošek, Cundrovec

Na področju Krškega bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Križišče, nizkonapetostno omrežje – Lovski dom, predvidoma med 8. in 13. uro in na območju transformatorske postaje Leskovec gmajna 2, nizkonapetostno omrežje – Zajčki, predvidoma med 8. in 13. uro. Na področju nadzorništva Brežice elektrike ne bo na območju transformatorskih postaj Bukošek, Bukošek Laze, Bukošek Gabernica in Cundrovec, predvidoma med 7.45 in 10.30 uro ter na transformatorskih postajah Železne jame, Sela Dobova, Sela in Bukošek križišče, predvidoma med 11. in 14. uro.

Zapora Elektrarniške ulice v Brestanici

Občina Krško obvešča o popolni zapori prometa, brez obvoza v Brestanici, na Elektrarniški ulici LZ 193321, v petek in soboto, 19. in 20. maja, zaradi razkladanja opreme.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja