Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
26.09.2022
21:46
Foto: arhiv ePosavje
Celjski policisti iščejo voznika svetlo sivega Clia s krškimi tablicami, ki je bil v petkovem jutru udeležen v prometni nesreči na območju med Hrastnikom in Rimskimi Toplicami.

Prehiteval in prehiteval ...

CELJE Celjski policisti so v petek okoli 6.40 ure obravnavali prometno nesrečo s pobegom med Hrastnikom in Rimskimi Toplicami. Policisti pravijo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznika osebnega vozila znamke Renault Clio, svetlo sive barve, modelno leto med 2002 in 2007, krškega registrskega območja.

... in trčil v avtomobil voznice

Voznik Clia je vozil iz smeri Hrastnika proti Rimskim Toplicam in je prehiteval voznico osebnega vozila, čeprav smerno vozišče za vožnjo vozil v nasprotni smeri ni bilo prosto v dolžini, ki je potrebna za prehitevanje. V izogib čelnem trčenju z voznikom, ki je pripeljal nasproti, je voznik Clia sunkovito zavil nazaj na svoj vozni pas in z vzvratnim ogledalom trčil v vzvratno ogledalo avtomobila voznice, ki jo je prehiteval. Neznani voznik je po trčenju z vožnjo nadaljeval v smeri proti Rimskim Toplicam, ne da bi ustavil in voznici posredoval podatke.

Ve kdo kaj več?

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo očividce za podatke in informacije, pokličejo naj na številko 113.

krško
radeče
zidani most

Pridružite se nam

Poglejte tudi