Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
23.03.2023
07:45
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
Kje v Posavju bo v četrtek motena oskrba z elektriko in pitno vodo?

V četrtek brez elektrike

Okolica Stranj in Ravn pri Zdolah

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Krškega z okolico na območju transformatorske postaje Marisove loze, nizkonapetostno omrežje – Smer Stranje, predvidoma med 9. in 12. uro in na območju transformatorske postaje Ravne Zdole, nizkonapetostno omrežje – Proti Zdolam, predvidoma med 8. in 13. uro.

Gorenje in Dolenje Radulje ter Veliki Podlog

Na področju Sevnice z okolico bodo brez elektrike na območju transformatorske postaje Taborniški dom, predvidoma med 12. in 14. uro. Na področju Krškega elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Gorenje Radulje, Dolenje Radulje in Močvirje, predvidoma med 7.30 in 14.30 uro in na območju transformatorske postaje Veliki Podlog ribnik, nizkonapetostno omrežje – Kanu – Felicjan, predvidoma med 8. in 12. uro.

V delu Brežic bo motena dobava pitne vode

Komunala d.o.o. Brežice, obvešča uporabnike pitne vode iz Trga izgnancev v Brežicah, da bo v četrtek, 23. marca 2023, med 8. in 10. uro motena dobava vode zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju. Dela bodo med 11. in 12. uro tudi na Cesti bratov Milavcev v Brežicah.

obvestila
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja