Skip to main content
Torek, 5. december 2023
02.03.2023
07:11
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Kje v Posavju bo v četrtek motena oskrba z elektriko in vodo?

Kje bo v četrtek motena oskrba z elektriko in vodo?

Studenec - Ponikve

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 2. marca 2023, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Sevnice z okolico na območju transformatorske postaje Novo Studenec, nizkonapetostno omrežje – Ponikve, predvidoma med 8. in 14. uro.

Gorjanci, Prušnja vas, Bočje, Dol

Na področju nadzorništva Krško bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Gradnje Gorjanci in Prušnja vas, predvidoma med 8. in 11. uro, na območju transformatorske postaje Bočje gaj in Dol, predvidoma med 11. in 15. uro.

Zgornja Pirošica, Izvir, Stojanski vrh, Vrh, Kamence

Na področju Bistrice ob Sotli z okolico bodo brez elektrike med 8.30 in 11. uro na območju transformatorske postaje Vidova pot, na področju Brežic z okolico na območju transformatorske postaje Zgornja Pirošica, Izvir, Stojanski vrh, Brvi, Kamence, Poštena vas, Kraška vas in Stankovo, predvidoma med 10.30 in 14. uro.

Ujeta oseba v dvigalu

V sredo ob 7.46 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Cesti 4. Julija v Krškem, kjer so s tehničnim posegom rešili ujeto osebo v dvigalu.

Šest pozivov za nujno medicinsko pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

Brez vode na Vinjem Vrhu in Pošteni vasi

Komunala d.o.o. Brežice, obvešča uporabnike pitne vode iz Vinjega Vrha in Poštene vasi, da bo v četrtek med 8.00 in 14.00 uro motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.
 

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
sevnica
komunala brežice
pitna voda
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice