Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
31.08.2023
07:13
Elektrika, dela, Posavje
Foto: freepik.com
V četrtek bo oskrba z električno energijo motena na območju naselij Mikote, Zaloke, Senuše, na delu Vidma v Krškem ter v sevniški in brežiški občini.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Mikote, Zaloke Rimš, Zaloke

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 8.15 in 14. uro na območju transformatorske postaje Mikote in Zaloke Rimš, med 7.30 in 8.15 uro ter med 14. in 14.45 uro na območju transformatorske postaje Zaloke – AC, med 8. in 14. uro.

Ulica Tončke Čečeve na Vidmu in v Senušah

Na območju transformatorske postaje Krško resa, nizkonapetostno omrežje – Ulica Tončke Čečeve zgoraj desno in med 8.30 in 12. uro na območju transformatorske postaje Senuše, nizkonapetostno omrežje – Senuše.

Dolenji Boštanj, Gaberje, Jelovec

Na področju nadzorništva Sevnica bodo brez električne energije med 8.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Boštanj, nizkonapetostno omrežje – Dolenji Boštanj in med 8.30 in 15. uro na območju transformatorskih postaj Gaberje kašele, Kovačev hrib, Veliki vrh in Jelovec. Na področju nadzorništva Brežice bodo brez elektrike med 10. in 12. uro na območju transformatorske postaje Trebež, nizkonapetostno omrežje – Trebež.

elektrika
elektro celje
krško
brežice
sevnica
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja