Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
25.11.2022
07:45
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
Kje v Posavju bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Kje bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Vrhnje, Slogonsko, Jereslavec, Rakovec, Kapele in Slogonsko

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Brežice z okolico na območju transformatorske postaje Brezovica repnice, nizkonapetostno omrežje – Balon predvidoma med 9. in 13. uro, na območju transformatorske postaje Bojsno, nizkonapetostno omrežje – Brezje predvidoma med 10. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Čukovec, nizkonapetostno omrežje – Ribnik predvidoma med 11. in 11.30 uro, na območju transformatorske postaje Vrhnje, Slogonsko, Jereslavec, Rakovec, Kapele in Slogonsko mlekarna predvidoma med 11. in 13.30 uro.

Senuše, Kostanjevica, Oštrc, Raka

Na področju Krško mesto električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Senuše, nizkonapetostno omrežje – Senuše predvidoma med 8. in 11. uro, na območju transformatorske postaje Kostanjevica zdravstveni dom, nizkonapetostno omrežje – Nad cesto desno predvidoma med 9. in 13. uro, na območju transformatorske postaje Oštrc, nizkonapetostno omrežje – Oštrc vas predvidoma med 12. in 15. uro, na območju transformatorske postaje Raka, nizkonapetostno omrežje – Dolga Raka predvidoma med 10. in 14. uro.

Sremič, Sevnica, Razbor

Na področju Krško z okolico električne energije bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Sremič, nizkonapetostno omrežje – Agrokombinat posestvo predvidoma med 8. in 12. uro. Na področju Sevnica z okolico elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Pugelj, nizkonapetostno omrežje – Pošta predvidoma med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Razbor, nizkonapetostno omrežje – Razbor predvidoma med 8. in 14. uro.

brežice
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja