Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
31.05.2023
06:44
Elektrika, dela, Posavje
Foto: freepik.com
V sredo bo v Posavju motena oskrba z električno energijo na območju naselij Lončarjev Dol, Florjanski graben, Cirnik, Cerina in Piršenbreg.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Lončarjev Dol, Florjanski graben

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah v sredo, 31. maja, prekinjena dobava električne energije na področju Sevnice z okolico na območju transformatorske postaje Lončarjev Dol, nizkonapetostno omrežje – Lončarjev Dol med 8. in 14. uro ter na območju transformatorske postaje Florjanski graben, nizkonapetostno omrežje – 1 vrsta Novšak med 8. in 14. uro.

Cirnik, Cerina, Piršenbreg

Na področju Brežic z okolico ne bo električne energije na območju transformatorske postaje Cirnik, nizkonapetostno omrežje – Veliki Cirnik med 8. in 12. uro, na območju transformatorske postaje Cerina, nizkonapetostno omrežje – Smer vodohram med 8.30 in 12. uro ter na območju transformatorske postaje Piršenbreg, nizkonapetostno omrežje – Jug med 8. in 14. uro.

Tudi v občini Krško

Na področju Krškega z okolico pa elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Slapšak, nizkonapetostno omrežje – Levo proti Senovem med 8. in 11. uro.

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi