Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
24.03.2023
07:01
Električarji
Foto: freepik.com
V Posavju bodo v petek, 24. marca, brez električne energije na območju Velikega Mraševega, Volčja, Podgorja in Sevnice. Do 31. marca zapora ceste v Velikem Podlogu.

Kje bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Veliko Mraševo

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, v petek, 24. marca, prekinjena dobava električne energije na področju Krškega mesto z okolico na območju transformatorske postaje Veliko Mraševo pri cesti, nizkonapetostno omrežje – Pri cesti predvidoma med 8. in 12. uro.

Volčje, Podgorje, Sevnica

Na področju Brežic z okolico bo oskrba z električno energijo prekinjena na območju transformatorske postaje Volčje, nizkonapetostno omrežje – Labod predvidoma med 8:00 in 10:00 uro. Na področju Sevnice z okolico električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Podgorje Stopar, nizkonapetostno omrežje – Kunšek, predvidoma med 8. in 14. uro ter na območju transformatorske postaje Sevnica Mizarska predvidoma med 8. in 13. uro.

Zapora v Velikem Podlogu

Podjetje Kostak d.d. Krško obvešča o popolni zapori JP 693781 med Osnovno šolo Veliki Podlog in križiščem Špica v času od 24. do 31. marca zaradi del na cestišču.

Dva klica in naročilo

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja