Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
17.03.2022
07:19
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Kje v Posavju v četrtek ne bo električne energije in kje bodo brez pitne vode? Sevniški gasilci v sredo na intervenciji sredi Sevnice.

Kje v četrtek ne bo električne energije?

Dobova Mihalovec

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Dobova, nizkonapetostno omrežje – Kablovod Mihalovec med 9. in 12. uro.

Leskovec, Selce Lokve

Na področju nadzorništva Krško mesto električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Leskovec križišče, nizkonapetostno omrežje – Žaga Arh med 9. in 13. uro, na področju nadzorništva Krško okolica, na območju transformatorske postaje Selce Volovnik - nizkonapetostno omrežje Lokve med 8. in 11. uro.

Mrtovec, Šmarčna

Na področju nadzorništva Sevnica bodo med 7.45 in 14. uro brez elektrike na območju transformatorskih postaj Mrtovec in Šmarčna .

V delu Sevnice motena oskrba s pitno vodo

Komunala d.o.o. Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, na območju Bohorske in Krulejeve ulice ter zgornjega dela Ribnikov, da bo v četrtek, 17. marca, med 7. in 14. uro zaradi vzdrževalnih del na omrežju motena oskrba s pitno vodo.

Intervencija v Sevnici

V sredo ob 14.06 so na Cesti na Dobravo v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica očistili oljni madež v dolžini okoli 150 metrov.

Štirje nujni

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

pitna voda
obvestila
elektro celje
elektrika
komunala sevnica
sevnica
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja