Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
03.03.2023
07:33
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
V petek bo v delu brežiške občine motena oskrba s pitno vodo, v delu krške in sevniške pa oskrba z električno energijo. V Šentlenartu so v petek zjutraj pokvarjene zapornice na železniškem prehodu.

Petek, 3. marec 2023

Motena oskrba z vodo: Pišece, Veliki Obrež

Komunala Brežice obvešča uporabnike pitne vode iz Pavlove vasi, Pišec - predel "Čereje" in dela Dednje vasi, da bo v petek, 3. marca 2023, med 8. in 14. uro motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju in uporabnike pitne vode iz Velikega Obreža - Gmajna, da bo med 8. in 11. uro motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

Kje ne bo elektrike?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Hinje, Podboršt, Murnice in Gorenji Leskovec danes med 7.45 in 14.15 uro, na območju transformatorske postaje Breg Dobje predvidoma med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Žadovinek hlevi, nizkonapetostno omrežje – Hlevi-stara TP med 8. in 14. uro.

Zapora ceste pri brežiški bolnišnici

Občina Brežice obvešča o popolni zapori lokalne ceste LK 027061 Černelčeva cesta (mimo bolnišnice). Dovoljenje za zaporo se velja od 3. marca 2023 do 3. marca 2024. Zaprli bodo cestišče med Zdravstvenim domom in parkirnim prostorom pred Cvetličarno Žičkar v Brežicah. Dostop do lekarne bodo omogočili s strani proti Splošni bolnišnici Brežice, zaprt bo pločnik med Zdravstvenim domom ob cesti proti rondoju Črnc.

V Šentlenartu ne delajo zapornice

V petkovem jutru je na prehodu čez železniško progo v Šentlenartu (na glavni cesti Krško - Brežice) zaradi nedelujočih zapornic oviran promet.

Trije nujni

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
obvestila
elektro celje
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja