Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
30.10.2023
13:39
Policija
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 27. 10. in 30. 10. posredovali v 251 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 820 klicev.

Počilo v Selih pri Dobovi ...

V nedeljo, 29. oktobra 2023, nekaj po 7. uri so bili policisti policijske postaje Brežice obveščeni o prometni nesreči v Selih pri Dobovi. Opravili so ogled in po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 32-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in silovito trčil v varovalno ograjo. Avtomobil je po trčenju odbilo na travnik, kjer je trčil še v betonski steber kmetijskega objekta. Hudo poškodovanega voznika in prav tako hudo poškodovano 47-letno potnico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti vse okoliščine nesreče še preiskujejo.

... in v Veliki vasi pri Krškem

Krški policisti so bili v nedeljo, 29. oktobra, nekaj po 12. uri obveščeni o prometni nesreči v Veliki vasi pri Krškem. Ugotovili so, da je 20-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, s ceste zapeljal v gozd, kjer je trčil v drevo in se prevrnil na streho. Lažje poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v brežiško bolnišnico. Policisti bodo povzročitelju nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Prav tako v nedeljo, 29. oktobra, nekaj pred 16. uro se je zgodila tudi prometna nesreča pri Koritnem na območju Brežic. Policisti so ugotovili, da je 24-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčila v varovalno ograjo. Voznica in dva potnika so se v nesreči lažje poškodovali. Policisti so povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

policija
nesreča

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja