Skip to main content
Torek, 16. april 2024
15.11.2022
07:41
Foto: arhiv ePosavje
V torek bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Krško Resa, Spodnji Grič (Ulica Milke Kerin) in pri Malkovcu v občini Sevnica.

Brez elektrike: Krško Resa, Spodnji Grič (Ulica Milke Kerin), Malkovec

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 15. novembra 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na Področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorske postaje Krško Resa, nizkonapetostno omrežje – Tomšičeva ulica, predvidoma med 8:00 in 13:00 uro. Na območju transformatorske postaje Spodnji grič, nizkonapetostno omrežje – Milke Kerin zgoraj pa predvidoma med 10:00 in 11:00 uro.

Malkovec

Na področju nadzorništva Mokronog z okolico elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Malkovec, nizkonapetostno omrežje – proti Pavli vasi, predvidoma med 8:00 in 12:00 uro.

Gasilci in reševalci na Gubčevi ulici

V ponedeljek ob 20.06 so na Gubčevi ulici v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu, v katerem se je nahajala neodzivna oseba. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so na kraju dogodka pregledali osebo.

Pet nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

elektro celje
elektrika
sevnica
obvestila
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi