Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
24.04.2023
07:24
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V Posavju bo v ponedeljek oskrba z električno energijo motena na območju treh nadzorništev. In na katerih vse transformatorskih postajah?

Kje bo v ponedeljek motena oskrba z električno energijo?

Krško Grič, Spodnji Stari Grad

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah v ponedeljek, 24. aprila, prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Zdravstveni dom Krško, nizkonapetostno omrežje – KRO 1 med 8. in 12. uro ter na območju transformatorske postaje Spodnji Stari Grad, nizkonapetostno omrežje – Grad proti Krškem, Krulc med 10. in 13. uro.

Sevnica, Krmelj, Selce

Na področju nadzorništva Sevnica bodo brez električne energije na območju transformatorske postaje Selce, nizkonapetostno omrežje – Handija kabelski med 8. in 15. uro, na območju transformatorske postaje Sevnica Ribnik, nizkonapetostno omrežje – Pečar, Horjak med 9. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Krmelj Lisca, nizkonapetostno omrežje – Montažne hiške med 9. in 12. uro.

Brežice

Na področju nadzorništva Brežice električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Brežice žaga, nizkonapetostno omrežje – Dernikovič Grubič med 11. in 14. uro.

elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja