Skip to main content
V Posavju 3.3° C Četrtek, 1. december 2022
23.11.2022
06:26
Električarji
Foto: freepik.com
V sredo bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Carinsko skladišče NEK, Pugelj, Lomno, Dolenja vas pri Artičah, Ključice, Čela, Zakot.

Kje v sredo ne bo električne energije?

Carinsko skladišče NEK, Pugelj

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Remontni kompleks in Carinsko skladišče 2 med 7. in 11.30 uro. Na območju transformatorske postaje Carinsko skladišče NEK med 7. in 8. uro ter med 11. in 11.30 uro. Na področju nadzorništva Sevnica električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Pugelj, nizkonapetostno omrežje – Pošta med 8. in 12. uro.

Lomno, Dolenja vas pri Artičah, Ključice, Čela, Zakot

Na področju nadzorništva Krško okolica bodo brez električne energije na območju transformatorske postaje Lomno, nizkonapetostno omrežje – Lomno med 8. in 14. uro, na področju nadzorništva Brežice pa na območju transformatorskih post Dolenja vas pri Artičah, Arnovo selo, Mrzlak 1, Mrzlak 2, Ključice in Čela med 8.30 in 10. uro in na območju transformatorske postaje Zakot 4 med 11. in 13. uro.

elektrika
obvestila
elektro celje
brežice
sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja