Skip to main content
Torek, 5. december 2023
25.08.2023
07:33
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V petek bodo brez električne energije tudi na območju transformatorskih postaj Marendol, Zalog, Artiče, Dvorce in Jerman vrh.

Kje bo v petek motena oskrba z električno energijo?

Sevnica

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 25. avgusta 2023, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Sevnice na območju transformatorske postaje Marendol, nizkonapetostno omrežje – Papež, predvidoma med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Šmarje 4, predvidoma med 7.50 in 14. uro in na območju transformatorske postaje Zalog, nizkonapetostno omrežje – Na Rovnicah – Zadne selo, predvidoma med 8. in 14. uro.

Brežice

Na področju Brežic z okolico bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Artiče, nizkonapetostno omrežje – Artiče Rožman smer Arnovo selo, predvidoma med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Brežice stadion, nizkonapetostno omrežje – Bracanovič levo, predvidoma med 8. in 11. uro in na območju transformatorske postaje Čatež vas, nizkonapetostno omrežje – Smer Dvorce, predvidoma med 9. in 11. uro.

Krško

Na področju Krškega na območju transformatorske postaje Jerman vrh, predvidoma med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Vihre, predvidoma med 7. in 9.30 uro in na območju transformatorske postaje Brege, predvidoma med 10. in 12. uro.

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja