Skip to main content
Četrtek, 21. september 2023
12.09.2023
08:50
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Med vikendom so policisti v Posavju obravnavali več vlomov in tatvin.

Med vikendom več vlomov in tatvin

Odnesel kompresor, akumulator in grelno posodo

V kraju Žadovinek na območju Policijske postaje Krško je v noči na petek neznanec vlomil v objekt v lasti društva in odtujil kompresor, akumulator in grelno posodo. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 800 evrov škode.

Iz lokala odnesli alkohol

Brežiški policisti so bili v noči na soboto obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Brežicah. Po prvih ugotovitvah je nekdo vlomil skozi vrata in odtujil nekaj steklenic z alkoholnimi pijačami. Z vlomom in tatvino je povzročila za okoli 550 evrov škode.

Na Narplu pogrešajo električno orodje

V kraju Narpel na območju Krškega je v noči na soboto neznanec vlomil skozi priprto okno v pritličju stanovanjske hiše in odtujil električno ročno orodje. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 600 evrov škode.

Iz hiše odnesli nakit

V kraju Veniše na območju Krškega je v noči na nedeljo neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev, skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit.

V Brežicah vlomili v lokal

V Brežicah je v noči na nedeljo nekdo skozi okno vlomil v gostinski lokal. Po prvih ugotovitvah je odtujil denar in tobačne izdelke, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi