Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
08.12.2022
11:59
Nesreča na Zalokah
Foto: arhiv ePosavje
V sredo zvečer se je na avtocesti pri Zalokah zgodila prometna nesreča z žalostnim koncem.

Na avtocesti nesreča s smrtnim izidom

ČETRTEK, 8. DECEMBER 2022

(08:03) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Na Policijski upravi Novo mesto pravijo, da se je nekaj po 17. uri na avtocesti pri počivališču Zaloke v smeri proti Obrežju, zgodila huda prometna nesreča. Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in po njihovih prvih ugotovitvah se je nesreča zgodila na pospeševalnem pasu. S pospeševalnega pasu se je na vozni pas s tovornim vozilom s priklopnikom s počivališča vključeval 51-letni voznik iz Bosne in Hercegovine.

62-letnik je umrl na kraju nesreče

Na pospeševalnem pasu je v zadnji del priklopnega vozila silovito trčil 62-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Okoliščine policisti še preiskujejo, o ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo. Na tem delu avtoceste je bil v sredinem večeru oviran promet, zaradi ogleda kraje prometne nesreče in odstranjevanja posledic sta bila dalj časa zaprta pospeševalni in vozni pas proti Obrežju.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

SREDA, 7. DECEMBER 2022

(21:46) Nesreča pri Zalokah

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da se je ob 17. uri in 18 minut na avtocesti Ljubljana - Obrežje pri Zalokah zgodila prometna nesreča.

Osebno avto v tovornjak s priklopnikom

Nesreča se je zgodila, ko je prišlo do naleta osebnega vozila v tovorno vozilo s priklopnikom. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili ponesrečene osebe, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi nevtralizirali iztekle motorne tekočine.

Voznik avtomobila podlegel poškodbam

Kot dodajajo v obvestilu, je voznik osebnega vozila podlegel poškodbam na kraju nesreče.

Pet nujnih in eno naročilo

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

krško
pge krško
nmp krško
policija
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi