Skip to main content
V Posavju 7° C Ponedeljek, 27. marec 2023
06.10.2022
12:16
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek bo v starem Krškem, nekaterih brežiških ulicah in na Bizeljskem motena oskrba s pitno vodo.

Motena oskrba s pitno vodo

Brežice, Bizeljsko, Krško

Iz Komunale Brežice obveščajo uporabnike pitne vode iz Brežic v ulicah Ob stadionu, Obrtne ulice, Ulice kozjanskih borcev, Ulice Alenke Gerlovič, Finžgarjeve ulice, Linhartove ulice in Trubarjeve ulice, da bo v četrtek, 6. oktobra, med 8. in 12. uro motena dobava pitne vode zaradi izvedbe prevezav na vodovodnem omrežju. Do predvidoma 10. ure pa bo zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju motena dobava pitne vode na obočju Janeževe Gorce in Boršta na Bizeljskem.

V starem Krškem

Iz družbe Kostak obveščajo uporabnike pitne vode v starem delu Krškega od Zatona do stare knjižnice, da bo v četrtek, 6. oktobra 2022, do 10. ure prekinjena oskrba s pitno vodo zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu.

(10:36) V Brežicah motena oskrba še na dveh ulicah

Na območju Brežic bo do 12. ure oskrba s pitno vodo motena tudi v Šubičevi in Cvetlični ulici.

(11:41) Na Bohoričevi prekinjena oskrba z vodo

Uporabnike pitne vode na Bohoričevi ulici v Krškem obveščajo, da bo zaradi okvare na vodovodnem sistemu v četrtek do 13. ure prekinjena oskrba s pitno vodo.

(11:57) Kajuhova ulica v Brežicah

Komunala Brežice obvešča uporabnike pitne vode iz Kajuhove ulice da bo do predvidoma 13. ure motena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

pitna voda
obvestila
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi