Skip to main content
Torek, 28. november 2023
03.10.2022
13:48
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Petkovo večerno nesrečo na Radni pri Sevnici je povzročila 27-letnica, na območju občine Brežice so med vikendom obravnavali tri vlome.

Nesrečo na Radni povzročila 27-letnica

V petek okoli 21.30 se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov pri naselju Radna na območju Policijske postaje Sevnica. Policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 27-letna voznica, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v avtomobil 50-letnega voznica.

Voznica se je lažje poškodovala

Povzročiteljica se je v nesreči lažje poškodovala, oskrbeli so jo v brežiški bolnišnici, policisti pa ji bodo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Neznanci na delu

S strehe odnesli žlebove

Med četrtkom in petkom je v Jesenicah na območju Brežic neznanec s strehe počitniške hiše odtujil bakrene žlebove, odtočne cevi in pokrov odtočnega jaška. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1000 evrov.

Iz počitniške hiše izginile salame

V kraju Križe na območju Policijske postaje Brežice je med petkom in soboto neznanec vlomil v počitniško hišo, odtujil je suhomesnate izdelke in okoli 70 evrov.

Odnesli nakit in parfume

V Dečnem selu v občini Brežice je v soboto zvečer nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal je prostore in našel ter odtujil nakit in parfume. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1400 evrov škode.

sevnica
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja