Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
16.05.2023
11:14
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so na avtocesti ustavili državljana Bosne in Hercegovine, ki je s počasno vožnjo ogrožal ostale udeležence v prometu. Na Obrežju so policisti 31-letniku zasegli avtomobil.

Na avtocesti s počasno vožnjo ogrožal ostale udeležence v prometu

Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so bili obveščeni, da voznik osebnega avtomobila bosanskih registrskih oznak na avtocesti s počasno vožnjo ogroža ostale udeležence v prometu in vijuga po cesti. Policisti so kršitelja izsledili in ga ustavili. Med postopkom so ugotovili, da gre za 36-letnega kršitelja, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Odredili so mu strokovni pregled

Policisti so zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog zanj odredili strokovni pregled, avtomobil so mu zasegli in kršitelja privedli v postopek pred pristojno sodišče.

31-letnik vozil brez vozniškega dovoljenja in z ukradenimi tablicami

Brežiški policisti so v noči torek na Obrežju ustavili voznika osebnega avtomobila Alfa romeo in ugotovili, da gre za 31-letnega kršitelja, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Moški je vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil z nameščenimi ukradenimi registrskimi tablicami.

Ostal brez avtomobila

Policisti so mu avtomobil Alfa romeo zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog, na sodišče naslovili obdolžilni predlog in na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi