Skip to main content
V Posavju 4° C Nedelja, 26. marec 2023
27.01.2023
08:12
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek na Orehovem s ceste ob tire, gasilci pomagali na Bohoričevi.

Četrtek v Posavju

Pomoč na Bohoričevi

V četrtek ob 18.14 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško posredovali na Bohoričevi ulici v Krškem, kjer so s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila. Obveščene so bile pristojne službe.

Na Orehovem s ceste

Ob 18.17 je pri Orehovem v občini Sevnica osebno vozilo zdrsnilo z vozišča, trčilo v zaščitno ogrado, večkrat prevrnilo in pristalo na kolesih ob železniški progi. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom izvlekli vozilo nazaj na vozišče, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, z vpojnimi sredstvi posuli po razlitih motornih tekočinah ter nudili pomoč delavcem vlečne službe in policiji pri usmerjanju prometa. "V prometni nesreči ni bilo poškodovanih oseb," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Devet nujnih z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

pgd sevnica
sevnica
krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi