Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
30.05.2023
07:01
Na tire pri Sevnici je v noči s sobote na nedeljo zapeljal pijan 27-letnik, v Selah pri Raki na območju občine Krško je s ceste zletel 24-letni voznik kombija.

Pijan 27-letnik z avtom na tire

V noči na nedeljo so bili policisti Policijske postaje Sevnica obveščeni, da naj bi med Sevnico in Gornjih Brezovim voznik osebnega avtomobila obstal na železniških tirih. O dogodku so bile takoj obveščene pristojne službe, gasilci so avtomobil odstranili s tirov.

V avtu je prevažal tudi 24-letnika

Policisti so ugotovili, da je 27-letnik voznik osebnega avtomobila na prehodu ceste čez železniške tire v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na tire, kjer je obstal. Policisti pravijo, da je imel kršitelj v litru izdihanega zraka 0,69 miligramov alkohola, v vozilu pa je prevažal 24-letnega potnika.

Preiskava nesreče še ni zaključena

V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

24-letnik v kombiju zapeljal s ceste

Na območju Sel pri Raki na območju Policijske postaje Krško je v soboto nekaj pred 23. uro voznik kombija zapeljal na levo smerno vozišče, izgubil oblast nad vozilom in se večkrat prevrnil. Reševalci so lažje poškodovanega 24-letnega voznika oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo, dodajajo v sporočilu.

sevnica
krško
pgd sevnica
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja