Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
23.03.2023
11:23
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so v okolici Sevnice obravnavali nasilje v družini in 83-letniku izrekli prepoved približevanja.

83-letni izvajal fizično in psihično nasilje nad ženo

SEVNICA Policisti Policijske postaje Sevnica so posredovali zaradi nasilja v družini v okolici Sevnice. Kot so ugotovili policisti, je 83-letni nasilnež izvajal fizično in psihično nasilje nad zakonsko partnerko.

Prepoved približevanja in kazenska ovadba

Policisti so zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo, izrekli ukrep prepovedi približevanja. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Policisti bodo zoper moškega podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Odnesli potapljaško opremo in opremo za podvodni ribolov

V kraju Prešna Loka na območju Policijske postaje Sevnica je med 19. in 22. marcem nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil avtomobilske pnevmatike, potapljaško opremo, opremo za podvodni ribolov, fotografsko opremo, plinski žar in sesalnik. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 5.000 evrov, pravijo policisti.

Ukradli več kot 600 litrov goriva

Na parkirnem prostoru na Obrežju je v noči na četrtek nekdo iz rezervoarja tovornega vozila iztočil in odtujil več kot 600 litrov goriva.

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja