Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
24.04.2023
07:41
Gasilci, Grad Sevnica
Foto: PGD Sevnica
V nedeljo so v Posavju obravnavali dva požara, poškodbo kolesarja, na številko 112 pa so prejeli deset klicev za nujno medicinsko pomoč.

Nedelja v Posavju

Gorelo v kleti

V nedeljo ob 15.11 so v kletnih prostorih gradu v Sevnici goreli odpadki. Požar so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica.

Poškodba kolesarja

Ob 15.40 se je v naselju Trška gora v občini Krško pri padcu s kolesom poškodoval kolesar. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Krško pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila. Reševalci so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Gorele smeti

Ob 21.15 je v naselju Kerinov Grm v občini Krško gorel odpadni material. Požar na površini okoli 10 kvadratnih metrov so pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Deset nujnih z 112

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili sedem izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, dva v občini Brežice in dva v občini Sevnica. V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč.

pgd sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja