Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
09.10.2022
18:42
Foto: arhiv ePosavje
Zgodaj zjutraj je v Dolnjem Brezovem voznik s cestišča zapeljal v potok, opoldne pa je na regionalni cesti Brežice-Čatež ob Savi padel motorist, ki se je pri tem poškodoval.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 5.28 je v naselju Dolnje Brezovo, občina Sevnica, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča v potok. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, izvlekli vozilo iz potoka ter zaradi izteka motornih tekočin v potok postavili vodne bariere. Poškodovanih ni bilo. 

Ob 12.36 je na regionalni cesti Brežice-Čatež ob Savi, občina Brežice, padel motorist. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila in z absorbenti nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Pomoč so nudili tudi policiji pri usmerjanju prometa in pri nakladanju motorja na prikolico. Reševalci NMP Brežice so motorista na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC Brežice. Obvestili so pristojne službe.

Nesreče pri športnih aktivnostih

Ob 14.09 se je na Cesti bratov Milavcev pri športnem udejstvovanju poškodoval občan. Reševalci NMP Brežice so občana na kraju oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

Tehnična in druga pomoč

Ob 16.14 so na Dvorcah, občina Brežice, gasilci PGD Obrežje s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdno iz ostrešja stanovanjske hiše.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12 urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(ReCO Brežice, eP)

sevnica
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi