Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
14.11.2022
18:51
NMP Sevnica, rešilec
Foto: ePosavje.com
V nesreči na Blanci ena oseba poškodovana, s številke 112 dva klica in naročilo dežurnemu higieniku, na gradbišču v Krškem pa ostali brez 450 litrov nafte.

Nesreča na Blanci

SEVNICA V ponedeljek ob 13.39 sta v naselju Blanca v občini Sevnica trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili bateriji, s tehničnim posegom izvlekli voznika iz osebnega vozila, nudili pomoč reševalcem in z vpojnimi sredstvi sanirali iztekle motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so eno osebo ustrezno oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice, o dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Dva nujna klica, eno naročilo

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali eno naročilo za odvoz poginule živali.

Iztočili gorivo

Na delovišču v Krškem je med 11. in 12. novembrom nekdo iz rezervoarjev dveh delovnih strojev iztočil in odtujil okoli 450 litrov goriva.

sevnica
nmp sevnica
pgd brežice
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja