Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
14.10.2022
10:48
Nesreča, 13. oktober 2022
Foto: ePosavje.com
Na glavni cesti Krško - Brežice se je med Spodnjo Libno in Spodnjim Starim Gradom zgodila prometna nesreča, v kateri so se tri osebe poškodovale.

Nesreča med Krškim in Spodnjim Starim Gradom

(10:24) Cesta je zaprta

Kot pravijo na Prometno-informacijskem centru, je zaradi prometne nesreče pri Libni zaprta cesta Krško - Brežice.

(10:28) Nesreča na cesti Krško - Brežice

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili sicer o prometni nesreči obveščeni ob 10. uri in 12 minut.

(11:11) Nesreča v Sloki cesti

Cesta Krško - Brežice je zaradi odstranjevanja posledic in ogleda kraja nesreče še vedno zaprta v Sloki cesti, kot ta del Krškega poznajo domačini. Nesreča se je zgodila na koncu Stare vasi (ali pa na začetku, kakor vam je ljubše) v križišču za Spodnjo Libno. Na kraju nesreče so policisti, krški poklicni gasilci in reševalci nujne medicinske pomoči Krško.

Nesreča, Krško

(12:33) V nesreči so se tri osebe poškodovale

V četrtek ob 10.12 sta na cesti Krško – Brežice pri naselju Spodnja Libna v občini Krško trčili osebni vozili. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, na vozilih odklopili akumulatorja, nudili pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev, posuli po vozišču iztekle motorne tekočine z vpojnimi sredstvi in skupaj z dežurnim delavcem cestnega podjetja očistili vozišče. V nesreči so bile poškodovane tri osebe, oskrbeli so jih reševalci nujne medicinske pomoči Krško. Cesta je bila v času intervencije zaprta za ves promet.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto so bili nekaj po 10. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Dolenji vasi pri Krškem.

Udeleženke lažje poškodovane

Policisti Policijske postaje Krško so po opravljene ogledu ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 75-letna voznica osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzela prednost 75-letni voznici. Voznici in 67-letno potnico v vozilu povzročiteljice so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Po prvih informacijah so udeleženke nesreče utrpele lažje poškodbe.

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja