Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
30.11.2022
08:34
Rešilec, NMP Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V večerni nesreči pod krškim mostom čez Savo se je poškodovala ena oseba, pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice. Policisti pravijo, da je nesrečo povzročila 62-letnica.

Nesreča pod krškim mostom

V sredo ob 16.53 je na Ribiški ulici v Krškem - pod starim mostom čez Savo - prišlo do prometne nesreče, v kateri se je ena oseba poškodovala. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, na dveh osebnih vozilih odklopili bateriji in nudili pomoč reševalcem in policiji. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so poškodovano osebo po nudenju ustrezne prve pomoči prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

62-letnica odvzela prednost 67-letniku

Krški policisti so v sredo obravnavali prometno nesrečo v Krškem. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 62-letna voznica, ki je odvzela prednost 67-letnemu vozniku. Reševalci so oskrbeli 76-letno potnico, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Policisti so povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Pet nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja