Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
26.09.2022
07:59
PGE Krško, alarmiranje
Foto: arhiv ePosavje
V nedeljo zvečer so gasilci posredovali pri Kerinovem Grmu, v ponedeljek zjutraj pa ob nesreči pri Bizeljskem in podrtemu drevesu v občini Radeče.

Nedelja in ponedeljek v Posavju

Trk osebnega in tovornega vozila

V ponedeljek ob 6.10 sta v naselju Stara vas–Bizeljsko v občini Brežice trčila osebno in tovorno vozilo. Osebno vozilo je obstalo na strehi. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu in posuli iztekle motorne tekočine. Na kraju so bili prisotni reševalci nujne medicinske pomoči Brežice in dežurni delavec CGP Krško, poškodovan pa ni bil nihče.

Drevo na cesti

Ob 6.24 se je na cesto Hotemež–Brunk v občini Radeče podrlo drevo. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Vrhovo so drevo razžagali in odstranili.

Požar na Krškem polju

V nedeljo ob 18.58 je v bližini naselja Kerinov Grm v občini Krško gorel odpadni material na površini približno 20 kvadratnih metrov. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Drnovo so požar pogasili.

Prejšnji teden v Posavju 8 izrednih dogodkov

V preteklem tednu smo na območju Posavja zabeležili osem izrednih dogodkov, od tega tri v občini Kostanjevica na Krki, dva v občini Krško, dva v občini Sevnica in eden v občini Brežice.

Sedem nujnih klicev in eno naročilo

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginulih živali.

V ponedeljek brez elektrike pri Mihalovcu

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v ponedeljek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, med 11. in 13. uro na območju transformatorske postaje Mihalovec, nizkonapetostno omrežje – Proti Savi levo.

pge krško
krško
brežice
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja