Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
19.12.2022
09:03
Foto: arhiv ePosavje
Ponoči nesreča pri kraju Volčje, s številke 112 devet nujnih klicev. V soboto tudi brez elektrike, zapore cest v starem Krškem.

Nesreča v kraju Volčje

V noči s petka na soboto, ob 1.23 je bilo, se je v kraju Volčje v občini Brežice zgodila nesreča, ko je osebno vozilo zapeljalo v obcestni jarek. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator. V nesreči ni bil nihče poškodovan, pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

 

Kaj o nesreči pravijo policisti?

56-letnica zapeljala s ceste in napihala

O prometni nesreči v naselju Vočje so bili brežiški policisti obveščeni v noči na soboto. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 56-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in z vozilom obtičala v jarku.

Ostala brez vozniškega dovoljenja

Policisti so kršiteljici, ki je imela v litru izdihanega zraka 1,03 miligrama alkohola, odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Električarji

Kje v soboto ne bo elektrike?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Krškega z okolico na območju transformatorske postaje Krško Istrabenz predvidoma med 5.30 in 6. uro ter med 17.15 in 18. uro.

Zapora starega Krškega

Občina Krško obvešča o popolni zapori LK 192051 CKŽ, LK 192061 Dalmatinova ulica, LK 192541 Šoferska ulica, JP 692483 CKŽ od 17. decembra od 6. ure do 18. decembra do 6. ure zaradi novoletne prireditve.

Devet nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

pge krško
krško
brežice

Pridružite se nam