Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
27.03.2023
07:45
Foto: arhiv ePosavje
Od petka do ponedeljka so na številki 112 zabeležili šest intervencij in 19 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

Petek

Poškodba pri delu

V petek ob 10.24 se je pri kraju Lomno v občini Krško pri delu v gozdu poškodoval delavec. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči Krško pri oskrbi in prenosu poškodovanca do reševalnega vozila, reševalci so ga prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Prekrili plaz

Ob 10.56 so na Sremiču v občini Krško gasilci Poklicne gasilske enote Krško s folijo prekrili plaz, ki ogroža bližnjo cesto.

Gorela trava in dve bali sena

Zvečer je ob 18.35 ob cesti Pot na Beli breg - Drnovo na več mestih gorela  suha trava in dve bali sena. Požar so pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško ter gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev Leskovec in Drnovo.

Motorno olje iz avtomobila

Ob 21.37 je na Cesti svobode v Brežicah iz osebnega vozila izteklo motorno olje v dolžini petdeset metrov. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško in onesnaženje posuli z vpojnim sredstvom, ga očistili in oprali.

Nedelja

Tehnična intervencija na Sremiški cesti

V nedeljo ob 10.55 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško na Sremiški cesti v Krškem s tehničnim posegom odprli vrata na stanovanjskem objektu.

Vonj po jetki snovi in žgani plastiki

Ob 15.19 je bil na Cesti 4. julija v Krškem zaznan močan vonj po jetki snovi in žgani plastiki. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so opravili pregled terena in ugotovili da vonj pojenja, ni pa jim uspelo ugotoviti njegovega izvora.

19 pozivov

Od petka do ponedeljka so v Regijskem centru za obveščanje Brežice s številke 112 posredovali 19 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

krško
pge krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi