Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
11.04.2023
06:44
Foto: arhiv ePosavje
Od sobote do ponedeljka na 112 požar, nesreča in pomoč otroku. Za nami je sicer miren praznični podaljšan vikend.

Dogodki med prazničnim vikendom

Pomagali v Krmelju

V soboto ob 12.08 so v naselju Krmelj v občini Sevnica posredovali posredovalci AED pri nudenju prve pomoči obolelemu otroku pred prihodom reševalcev nujne medicinske pomoči Sevnica, ki so obolelega oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Nesreča na Obrežju

V noči s sobote na nedeljo je ob 0.12 pri naselju Obrežje v občini Brežice osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka in z vpojnimi sredstvi nevtralizirali iztekle motorne tekočine. V nesreči sta se poškodovalii dve osebi.

Intervencija na Zdolski

V ponedeljek ob 10.54 so na Zdolski cesti v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu in preprečili nadaljnje iztekanje vode.

Gorele smeti

Zvečer so krški poklicni gasilci posredovali še enkrat. Ob 18.11 je namreč v naselju Kerinov Grm v občini Krško gorel odpadni material

Nujna medicinska pomoč

Prejšnji teden pet izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili pet izrednih dogodkov, od tega dva v občini Krško, dva v občini Brežice in eden v občini Sevnica.

22 nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka zjutraj do ponedeljka zjutraj posredovali 22 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

reco brežice
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi