Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
15.05.2023
13:02
Policija
Foto: arhiv ePosavje
Posavski policisti so med vikendom obravnavali tri primere vlomov in tatvin, ko so neznanci odnesli kolo, kosilnico in orodje, žar ter žlebove. V Krškem izsledili 61-letnega voznika.

Vlomi in tatvine

Odnesli kolo, kosilnico in orodje

V naselju Dolnje Impolje na območju Policijske postaje Sevnica je med 11. in 12. majem neznanec vlomil v pomožni objekt in odtujil električno kolo, dve kosilnici in več orodij za delo na vrtu. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za okoli 4.500 evrov.

Vlomili v nenaseljeno hišo

V naselju Boršt na območju Policijske postaje Brežice je med 5. in 14. majem neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in odtujil žar za peko, lastnika je oškodoval za 200 evrov.

Odnesli žlebove

V naselju Dvorce na območju Policijske postaje Brežice je nekdo s strehe stanovanjske hiše odtujil žlebove.

Policija 113, avtomobil

61-letnik trčil v avtomobil in odpeljal naprej

Policisti Policijske postaje Krško so bili v soboto dopoldne obveščeni o prometni nesreči v Krškem, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila trčil v avtomobil oškodovanca in odpeljal s kraja nesreče.

Preizkusili so ga z alkotestom

Policisti so pobeglega 61-letnega povzročitelja nesreče izsledili in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus. Alkotest je pokazal, da je imel možakar v litru izdihanega zraka 0,63 miligramov alkohola. Policisti zdaj nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin in bodo na podlagi ugotovitev zoper povzročitelja nesreče ustrezno ukrepali.

krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja