Skip to main content
Torek, 5. december 2023
01.02.2023
14:32
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so zaradi nasilja v družini 41-letnika odpeljali v prostore za pridržanje, na tožilstvo bodo vložili kazensko ovadbo. S Pijavškega proti Krškem pa je vijugala pijana 35-letnica.

Pridržali 41-letnika

Policisti Policijske postaje Krško so bili obveščeni o nasilju v družini v okolici Krškega. Po zbranih obvestilih so ugotovili, da je 41-letni moški izvajal nasilje nad zunajzakonsko partnerko. Policist so osumljenca, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi nasilja v družini, izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Ovadili ga bodo

Policisti so o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo, ovadili ga bodo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Vozila pod vplivom alkohola

S Pijavškega proti Krškem vijugala po cesti

Policiste Policijske postaje Krško so okoli 14.30 občani opozorili na nevarno vožnjo voznice osebnega avtomobila, ki naj bi vozila iz smeri Pijavškega proti Krškem, vijugala po vozišču in ogrožala ostale udeležence v prometu.

Napihala pa napihala

Policisti so se takoj odzvali, 35-letno kršiteljico izsledili in izločili iz prometa. Med postopkom so ugotovili, da ima v litru izdihanega zraka 0,82 miligramov alkohola. Policisti so ji odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. 

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice