Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
13.03.2023
17:51
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Taksist jih je iz Celja pripeljal v Krško, pa ostal brez denarnice in denarja. Brežiški policisti so obravnavali vlom v zabojnik, policisti pa so pri Vinjem Vrhu ustavili trojico v kombiju.

Dogodki v Posavju

Pripeljal jih je iz Celja, pa so ga okradli in zbežali

V soboto zvečer so krški policisti obravnavali prijavo taksista, ki je iz Celja v Krško pripeljal več oseb. V Krškem so se sporekli zaradi plačila, nato pa so mu odvzeli denarnico, pobrali denar in zbežali. Policisti so identificirali storilca – šlo naj bi za 33-letnika iz okolice Krškega, ki so ga policisti do sedaj že večkrat ovadili za različna uradno pregonljiva kazniva dejanja.

Iz zabojnika odnesli agregat, žago in dva podaljška

V nedeljo so brežiški policisti obravnavali vlom v gradbiščni zabojnik. Neznanci so odstranili obešanko in odnesli agregat, motorno žago, dva petdesetmetrska električna podaljška na kolutu. Lastniki ocenjujejo, da je škode vsaj za dva tisoč evrov.

Trije "šnofali" na Ravnah pri Zdolah...

V nedeljo popoldne so brežiški policisti pri Vinjem vrhu ustavili kombinirano vozilo s tremi osebami, ki so bile prej opažene v naselju Ravne pri Zdolah. Tam naj bi najprej nepovabljeni vstopili v hišo v času, ko so bili lastniki doma. Ko so jih zalotili, so spraševali, če imajo kaj za naložiti ali odpeljati, nakar so se odpeljali.

... ustavili pa so jih pod Gorjanci

Prisebni lastniki so o tem obvestili policiste na številko policije 113. Kombi krških tablic so dve uri po dogodku ustavili v Vinjem vrhu. Vse tri potnike so povabili na policijsko postajo zaradi suma storitve kaznivega dejanja – 61-letnega voznika so že nekajkrat obravnavali za različna kazniva dejanja.

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja